Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Sivrice Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0 (555) 088 64 23
Belgegeçer : 0 424 411 20 20
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sivriceogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Gölbaşı Mahallesi Gazino Kümevleri No8 Sivrice /ELAZIĞ
VİZYON : Ülke düzeyinde kaliteli hizmet veren, müşteri odaklı, müşteri memnuniyetini esas alan, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim, dinlenme ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Müşterilerimizin ve üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürerek, hizmet verdiğimiz alanda meydana gelen yenilikleri takip etmek ve bire bir kurum kültürüne uyarlamak, hizmet verdiğimiz alanda eksiklerimizi tamamlamak, otokontrol mekanizmasını kullanarak müşterilerimizin temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda kurumumuzdan yararlanmasını sağlamak.
BAŞARILAR : 0

Otel Odası :12
Kütüphane Kitap Sayısı :25
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : belediye otobüsleri ve minübüsler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kurumumuz 2008 yılı Kasım ayında faaliyete açılmıştır. Elazığ ili Sivrice İlçesinde bulunan Öğretmenevimiz 12 oda 24 yatak kapasitesi, açık ve kapalı yemekhanesi, kafeteryası, oyun ve dinlenme salonları ile hem üyelerine hem de halka açık olup insanların gezip dinlenebileceği güzel bir tatil yöresindedir. Kurumumuz öğretmenlerin konaklama ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile kurulmuş olup bütün herkese açıktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 28 km uzaklıktadır.İlçemizin merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :